Groenlanda - scufundari arctice

Groenlanda - scufundari arctice18 Sep 16:45 - 17:45 - Scoresby Sound
Scoresby Sound, Ostgronland, Greenland

Route
More info

Perioada disponibila
18-25 septembrie 2018

Voyajul nostru merge catre estul Groenlandei la Scoresby Sund, pentru a observa aurora boreala. Traversam Cercul Polar de Nord si urmarim turmele de balene. Cu siguranta vom intalni iceberguri pe masura ce ne apropiem de coastele Groenlandei langa Kap Brewster.
Ce se poate vedea in timpul unei scufundari arctice?
Se pot realiza 1-2 scufundari pe zi in functie de conditiile meteo. Va veti scufunda sub gheata pe langa ziduri inghetate, cu intrare de pe plaja sau din zodiac. Adancimea maxima de scufundare este 20 m. Scufundarea sub calota de gheata olara nu se compara cu nici un alt soi de scufundare. Combinatia de apa, lumina solara si gheata formeaza un specatcol inedit de culori. Scufundatorii sunt mereu surprinsi de diversitatea vietii marine din oceanul inghetat:O multime de specii de stele de mare
caracatite
crabi
languste
corali moi
anemone
viermi papagali
pesti
ziduri de alge
melci
fluturi de mare
shrubby horse-tails
meduze
arici de mare
Puteti avea sansa de a intalni si foci de diferite feluri care de obicei sunt foarte jucause si curioase.

AM NEVOIE DE EXPERIENTA IN SCUFUNDARI?

DA! ACESTE SCUFUNDARI NU SUNT DESTINATE INCEPATORILOR. Vi se va solicita certificatul international de scufundator, carnetul de scufundari (vi se vor solicita copii in momentul in care veti completa cererea pentru scufundare). Veti avea nevoie si de un certificat medical care sa ateste ca aveti conditia fizica necesara scufundarilor. Vi se va solicita si experienta in scufundari in ape reci si scufundari cu costum special (minim 30 scufundari).

Preturi incepand cu 3150 euro / persoana in cabina cu 4 paturi suprapuse
Mai multe detalii aici
www.vikingul-saltaret.com/groenlanda-scufundari-arctice-si-goana-dupa-aurora-boreala-8-zile-3150-euro/© 2019 Siguez